HTML

Van egy elméletem...

Friss topikok

Linkblog

Misküvő? Esküvő!

2008.05.08. 14:07 :: zsizell

Na, azért azt sosem gondoltam volna, hogy ekkora problémát fog nekem okozni az esküvőm megszervezése. Én, aki a szervezőképességem tökéletesre fejlesztéséről vagyok híres. Én, aki mindent, és mindenkit beszabályzok. Eszméletlen, mennyi mindenre oda kell figyelnie az embernek. Arról nem is beszélve, hogy mennyi pénz mindez. (és nekünk nem fizet egy fillért sem anyuci, apuci) Az esküvő meglesz, az esküvő tökéletes lesz, és reggel, mikor pakolnak a zenészek csődöt jelentünk. Ez a nagy terv. :)
Alapjaiban már minden szál el van indítva. Csak a dekorációnk áll a feje tetején, magyarul mondva sehogy.  Az anyakönyvvezetőhöz már bejelentkeztünk, a lelkésszel leültem beszélgetni. Na azért az egy jó kis délután volt- egész idő alatt attól rettegtem, hogy azon nyomban elfüstölök. Én azért nem vagyok egy szent ember. Nem hiszek a keresztény vallásban. Ha hiszek is valamiben, az maximum a buddhizmus. De okosan bólogattam, udvariasan mosolyogtam, szigorúan keresztbe tett lábakkal ültem, és már már a kulcscsontomat is eltakartam a pulcsimmal. De be kell, hogy valljam, rossz vagyok. Volt előttem az asztalon egy dísz, szárított virágból kreálták az okosok. Szinte le sem vettem róla a szemem, és egész végig csak arra tudtam gondolni, hogy olyan alakja van, mint egy fasznak. (már elnézést) Máig nem értem, hogy nem vette ezt észre a lelkész.  Poén, hogy a lelkész vezetékneve Pásztor- lelkipásztor. hihi.
Aztán itt a zenész kérdése. Nekem határozott elképzelésem volt, hogy kit akarok. Jellemző módon ő már foglalt volt. Akkor jött a sorrend az egyre rosszabb elrendezéssel. Körülbelül 7 embert hívtam fel, mind foglalt volt augusztus 16-ra. Mindez március elején történt. Eszméletlen azért ez is. Na aztán nagy nehezen találtunk egy ismit, és ő még szabad is, csakhogy 3 fős. Remélem nyilvánvaló mindenkinek, hogy azért itt befigyel egy 'kis' ráfizetés. Plusz annyi fővel több kaja figyel majd az asztalon is. A lényeg a lényeg, hogy rájuk sikerült lecsapnunk.
Menyasszonyi ruha már ki van kölcsönözve, habár a kiegészítőket még nem választottam ki, és nem ártana már lefényképezni sem.
A virágossal küszködünk. A fodrász lebeszélve. A tortáról elképzelésem sincs , hogy honnan lesz. De nem is érdekel. :) De majd összeszedem magam.
A dekoráció kérdése romokban hever. Volt egy dekorosunk, akinél úgy egy hete néztük meg a kínálatot. Nos, ha ő fizetne nekem, sem engedném, hogy bármiféle dekorációt is készítsen. Végezetül felpakoltam a kis családomat, be a kocsiba, irány Dubicsány. Mérőszalag, colosotok, minden. Saját készítésű dekoráció lesz. Anyagok felkajtatása, lufik rendelése. A székszoknyáról lecsúsztam, a hajam tépem. Anya meg intéz nekem organza masnival. Hát nem értitek emberek? Nekem selyem masni kell!!! :) Hát most keresek kutatok, hátha van még olyan, aki nem adta ki arra az időpontra.
Esténkét azért már kezdem leinni magam. :)
Gyerekek komolyan mondom, soha ne házasodjatok, vagy ha mégis gyűjtsetek először esküvőszervezőre. :)
Csók a családnak. Majd még jövök a fejleményekkel. Ha meglesz a székszoknyácskám selyem masnikával, akkor mindenképp. :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsizell.blog.hu/api/trackback/id/tr38459884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila 2008.05.09. 12:13:57

Vőfély van?
süti beállítások módosítása